Sådan finder du det perfekte tilbud på dit malerarbejde

Sådan finder du det perfekte tilbud på dit malerarbejde

14. januar 2023 Slået fra Af Svnskole.dk

Der er mange ting, der skal tages i betragtning, når man skal indhent malerarbejde tilbud. Det er ikke kun prisen, der er afgørende, men også kvaliteten af arbejdet, leveringstiden og så videre. Derfor er det en god idé at lave en liste over de kriterier, der er vigtige for dig, inden du begynder at indhente tilbud.

Spørgsmål til maleren

Når du skal have lavet et tilbud på dit malerarbejde, så er det en god idé at have en liste med spørgsmål, som du kan stille til maleren. På den måde kan du være sikker på, at du får alle de informationer, du behøver, og at du kan sammenligne de forskellige tilbud på lige vilkår. Her er et par eksempler på spørgsmål, du kan stille:

  • Hvor mange års erfaring har du som maler?
  • Har du gode referencer?
  • Hvilken type maling anvender du?
  • Hvad er dine leveringstider?
  • Hvordan håndterer du eventuelle reklamationer? – Sammenlign priser – Det er selvfølgelig prisen, der er afgørende for mange, når de skal vælge et tilbud på malerarbejde. Men det er ikke altid lige nemt at sammenligne priserne, fordi der kan være stor forskel på, hvad der er inkluderet i tilbuddene. Derfor er det en god idé at være opmærksom på, hvad der er inkluderet i de enkelte tilbud. F.eks. kan nogle tilbud kun dække maling af væggene, mens andre også inkluderer loftet og/eller vinduerne. Det er også en god idé at have fokus på kvaliteten af malingen og på eventuelle ekstra omkostninger, såsom transport og afhentning af affald.