Noget af det som helt klart har været det sværeste når jeg har været væk hjemmefra, det har været at skulle få godt med kvalitets tid med mine børn når jeg endelig er der. Til at starte med havde jeg svært ved at definere hvad der for mig og mine børn var den bedste tid vi havde sammen. Jeg fandt dog hurtig ud af, at det faktisk ikke var så vigtigt hvad vi gjorde – bare vi var sammen. 


Jeg sørgede for at deltage ekstra meget i de daglige pligter derhjemme for både at aflaste min kone, men også for at være sammen med mine børn.

Badekars hygge

Et af de stedet hvor jeg har fået meget kvalitetstid har været, når mine børn har været i badekar. Her har man kunne få en helt unik connection og en form for kvalitetstid man ikke kan få mange andre steder. Jeg har typisk badet et barn af gangen i et babybadekar der har stået på køkkenbordet.

Vi har brugt oceaner af tid på at lege diverse lege med vandpistoler, dyr og hvad man ellers har kunne finde på at tage med i et babybadekar.

Kvalitets tid i naturen

Et andet sted jeg har fået utrolig meget kvalitets tid med mine børn, det har været ude i naturen. Her er man væk fra alle andre ting der kan fjerne ens fokus, og man er 100% i hinandens nærvær. Vi har derfor også brugt oceaner af tid på gå ture i skoven, som hurtigt har udfoldet sig til en masse forskellige lege med de ressourcer som naturen nu har givet os.

Mange mennesker formår desværre ikke at udnytte alle disse ting, og ser kun naturen som et sted man lige går en tur. Vi har kunne bruge flere timer i naturen, og tit har vi taget mad med vi har kunne lave over bål mens vi var der ude. Enkelte gang har vi benyttet nogle af alle de gratis shelters der står rundt omkring i Danmark til fri afbenyttelse.
Written by Benjamin
Mit navn er Benjamin Hansen - jeg har over 30 år i militæret bag mig, hvor jeg i de sidste 5 har undervist på Center for Sergent og Maritim Uddannelse. Min vision med siden her er at dele mine erfaringer, fra et langt liv i militæret.