At være i forhold med en soldat er ikke altid ligetil og kræver en del arbejde for begge parter. Er man indstillet på at ligge det arbejde i det som det kræver, som vil jeg garantere at man kan få et rigtigt godt forhold.

Processen i at være i forhold med en soldat starter allerede den dag i begynder at date – allerede fra den dag skal du gøre dig klar i hovedet på, at du i perioder vil skulle undvære ham/hende. Man skal dog først finde den forhåbentligt eneste ene inden, her anbefaler vi at man kigger på diverse dating sider. Hvis man på forhånd ved at man ikke vil kunne være væk fra sin kommende partner i længere tid af gangen, så skal man ikke gå ind i et forhold med en soldat.

Skæve arbejdstider

Noget af det første du skal vende dig til er de skæve arbejdstider – selvom din partner der er soldat ikke er udsendt, så kan du godt forvente nogle skæve arbejdstider. Især, hvis din partner har med uddannelse af nye soldater at gøre, så vil du opleve en masse øvelser på skæve tidspunkter som gør at din partner ikke kan være hjemme.

Det kompenseres typisk ved at der kommer nogle sammenhængende fridage efter, som gør godt for de skæve arbejdstider.

Ekstrem struktureret

Noget af det første du lærer i militæret er at være struktureret, og det forfølger typisk soldater gennem resten af deres liv. De gør det hele meget mere simpelt gennem strukturering, og som partner kan man blive nødt til at indfinde sig under dette.

Sådan finder du en soldat at date

Vi vil anbefale at du ikke specifikt går efter at det SKAL være en soldat, som skal være din næste date. Tænk, hvis din drømmepartner kom forbi, men var i et andet erhverv?
I disse moderne tider er der utrolig mange måder på at date – noget af det mest populære er helt klart diverse former for net-dating. Her kan der nævnes sider som f.eks. Dating.dk som er blevet utrolig populær, og har været det i mange år.
Mange danske par har fundet sammen inden på Dating.dk.

Written by Benjamin
Mit navn er Benjamin Hansen - jeg har over 30 år i militæret bag mig, hvor jeg i de sidste 5 har undervist på Center for Sergent og Maritim Uddannelse. Min vision med siden her er at dele mine erfaringer, fra et langt liv i militæret.